Wendy raadt Vita Statera aan

“Lieke is een super meid die zich volledig inzet voor het oplossen van problemen bij dieren. Onze kat Flea is daar een goed voorbeeld van. Zij heeft ervoor gezorgd dat een langlopend oogprobleem opgelost werd. Daar ben ik haar zeer dankbaar voor. Dus aarzel niet en vraag hulp aan Lieke als u problemen heeft met uw huisdier.”

In juni 2017 werd mijn hulp gevraagd voor Flea. Flea was een Europese korthaar van 16 jaar oud. Ze had last van extreem veel traanvocht, wat jeukte en waardoor ze zichzelf kapot krabde. Ook was haar pupil beschadigd, wat vermoedelijk het traanvocht verklaarde. De dierenarts had al een antibioticaspuit geprobeerd en raadde aan om het te behandelen met Cavasan-oogzalf. Na diverse herhalingen gaf de dierenarts aan dat zij het ook niet meer wist en zag zij als enige optie nog om het linkeroog dicht te naaien of een doorverwijzing naar de oogarts, in Utrecht.

Na een gesprek van drie kwartier, waarbij mij duidelijk werd hoe Flea in elkaar zit en hoe het verloop van haar klachten was, besloot ik Euphrasia en Sulphur in te zetten. Euphrasia is een homeopathisch middel wat helpt bij oogklachten en een scherpe tranenvloed. Sulphur past ook erg goed bij huidklachten, met name linkszijdig. Ook mentaal paste beide middelen goed bij Flea. Beide middelen zijn in korrelvorm en waren daarom voor de eigenaar makkelijk aan Flea te geven. Na een behandelingsperiode van bijna een jaar, waarbij af en toe een terugval te zien was, heeft Flea uiteindelijk geen last meer van haar ogen of jeukend traanvocht en huid.

Toen ik Flea in behandeling nam.
Flea na de natuurgeneeskundig behandeling.
2019-05-09T13:42:52+00:009 mei 2019|